Post by comniedenresuns on Mar 13, 2022 0:52:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ OhFark (Farkle) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ OhFark (Farkle) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ až skúsenosti ▞▞▞
▞▞▞ OhFark (Farkle) 2022 version ▞▞▞
OhFark (Farkle) Gelegenheitsspiele oem
Skvelá zábavná návyková hra. Kiežby sa zhodné kombinácie použili pri ďalšom hode.
Nie naozaj náhodne. Kvôli môjmu autizmu dokážem rozpoznať vzorce. Mám podozrenie, že niekto na MIT používa túto "hru" ako psychologický experiment na výskum ľudského konania založeného na nádeji a zúfalstve. Kotúče sú skôr kontrolované ako náhodné.
Táto hra sa mi páči viac ako ktorákoľvek iná aplikácia Farkle. Je to vynikajúce!
Hodiny zábavy
Nebola to konkrétna verzia Farkle, ktorú som vlastne hľadal, a o nejaký čas neskôr som bol nútený akceptovať, že tá, ktorú som chcel, už jednoducho nie je v obchode Google Play vôbec dostupná... Stabilnejší človek možno som sa jednoducho uspokojil s ďalšou najlepšou verziou, ktorá BOLA dostupná, ale určite NEMÁM stabilné myslenie (v skutočnosti ani trochu), takže som sa namiesto toho rozhodol odinštalovať všetky štyri verzie, ktoré som už skúšal stiahnuť a jednoducho pokračovať v živote bez Farkle.
Je to nenáročná hra, len musíte mať trpezlivosť, ak hráte proti počítaču, je to aj Center Plano dvaja ľudia je pekná súťaž je zábavná, ak máte radi hru s kockami, toto je hra pre vás
Všetko bolo v poriadku, kým sa nevyskytla chyba. Počas hrania na počítači v tvrdom režime sa počítač otáčal a pri poslednom hode na počítačoch sa prepol na ľudského hráča a farkle sa mi ako hráčovi 1 započítal bez toho, aby som hodil. Čo dáva? Je pravda, že predtým som vyhral 5 hier proti počítaču... A dokonca som kvôli tomu prehral kolo.
Aplikácia má niekoľko problémov s bodovaním so štyrmi a ďalšími bodmi. Každý však používa rovnaký chybný softvér, takže hrá fér.
S manželom to spolu radi hráme, keď čakáme
Milujte túto aplikáciu!Naučil som sa hru s názvom 10 000, ale je to tá istá hra. Môžem hrať so súperom alebo proti svojmu zariadeniu; v každom prípade mi to pomáha stráviť čas a vyhnúť sa problémom!
Nie je to také zábavné hrať sa s počítačom ako s inou osobou
AL vždy vyhráva príliš ľahko. Musí existovať nastavenie obtiažnosti, aby ste ho mohli zodpovedajúcim spôsobom upraviť.
Zaujatý smerom k telefónu.
Nie je to zlá hra. Zábavná hra tvárou v tvár pre dvoch hráčov. Ale pravidlá sú Farkle pravidlá.
Veľa zábavy, hrať sa s niekým alebo hrať sám.
Super jednoduché, ale bez jedného hráča
Veľmi rýchle a presné. Môže hrať viac hráčov alebo hrať Android.
Milujem túto hru a veľké kocky, ktoré vidím bez okuliarov na čítanie! Ďakujem ti veľmi pekne!
Dobré, ale nepodarilo sa mi spustiť prispôsobenie
Milujem Farkle najmä s Androidom
Úprimne povedané, je to skvelá aplikácia s 0 reklamami a máte možnosť upraviť pravidlá podľa svojich predstáv. Veľmi dobre spravené! Chybou, ktorú sme našli viackrát, je, že ak dostanete 4 svojho druhu v akomkoľvek počte a potom ďalšie 1 alebo 5, nie vždy vám umožní vybrať všetky čísla znova na 4oll, aj keď môžete vybrať všetkých 6. Niekoľko návrhov: Poslal som e-mailom nejaké nápady 😁.
Celkom dobré, jediným problémom je bodovanie, mal som 2 páry 1 a pár 6, nedal by som skóre ako 3 páry. okrem toho žiadne sťažnosti.
GreT hrať
Rise of Empires: Ice and Fire Stratégie awp
Bodovanie je nehanebne zmanipulované! Dosť zlé, keď jednoduchá aplikácia používa načítané kocky!
Perfektné! Základné, ale náročné!
Toto sa mi veľmi páči. Hľadal som niečo iné ako Yahtzee, ale stále dobrú hru s kockami. Má pokyny a bodovanie a bolo ľahké sa to naučiť a je to radosť hrať.
Ako je opísané
tak to nie je správne alebo chladný počítač a ja som mal nerozhodné skóre 10550 a hovorí mi to, že počítač nevyhráva nie je fér alebo dobre, potom by mal byť nerozhodný výsledok.
Strašné. Uprednostňuje Android.
Frustrujúce!! Vyžaduje počítač na nastavenie rýchlosti hry, hranie trvá príliš dlho!!
pár chýb, ale dobrá verzia typu head to head.
Milujem túto hru. Nikdy nebudete mať problémy s hraním. Kedykoľvek idem do domu svojich špeciálnych priateľov, vždy hráme túto hru. Mohli by sme hrať celé hodiny. Tiež sa mi páči, že nemusíte hýbať telefónom, keď ste na rade, páči sa mi, že sa automaticky otočí smerom k ďalšiemu hráčovi. Ďakujem. Farkle milujeme túto hru!
používateľské rozhranie je trochu škaredé, najmä ikona. Toto je zďaleka najlepšia farkle hra v obchode, ale želám si, aby to bol materiálový dizajn. Je to tiež príliš na východ na to, aby ste získali vysoké pruhy
Farkle (OhFark) Rekreacyjne wjii
Chromý
Zábava!
Táto aplikácia je otrasná, pri hraní proti počítaču väčšinu času prehrávate a ak hráte s inou osobou, dáva jednej osobe všetky body a druhej neustále fláka. Je lepšie vypadnúť a hrať sa.
Je to pekná hra s kockami, ale ja vlastne neviem, čo s tým. Túto hru s kockami som ešte nikdy nehral.
Takmer vždy, keď som oveľa vpredu, aplikácia hodí sekvenciu skóre na celej obrazovke, aby vyhrala. Určite to podvádza.