Post by comniedenresuns on Mar 13, 2022 0:49:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Целл Екпансион Ратови ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Целл Екпансион Ратови IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови много новца ▞▞▞
▞▞▞ Целл Екпансион Ратови 2022 version ▞▞▞
Пружа велики изазов са загонеткама за које је понекад потребна брзина или стрпљење за победу. Написао сам бољи пост о игри као што сам био млад када сам написао други пост, али ниво 30 је веома тежак, па га олакшајте тако да није немогуће, али није ни превише једноставно. (Творцу) Логан
Покушао сам да ми се допадне ова игра, али, искрено, била је само досадна игра. Није лоше, само досадно.
Паметна игра, 99% лвл-а се може проћи без варања, преосталих 1% су превише неуравнотежени и морали су да се ставе на крај листе.
Овисност, али апсолутно неправедно. Забава игре се брзо губи на вишим нивоима. Сваки непријатељ има очигледне стратегије и држите се само њих тако да их научите и постану досадне. Онда да буде "теже" постаје још неправедније. Логика вештачке интелигенције је смеће и неправедност долази када ниво започнете са трећином или четвртином ресурса као и остали, а онда буквално видите да непријатељи дају предност да нападају вас, а не једни друге. Добра игра, лоша игра
Сада волим ову игру, на средини сам 700 за нивое, међутим неколико пута сам морао да потрошим прави новац јер су видео снимци помоћи били лудо компликовани. Знам да можете да гледате видео записе за додатне новчиће, али када су алати толико скупи, верујем да би било невероватно да огласи дају можда 100 новчића сваки пут или да зараде новчиће по нивоу као у другим играма, чак и ако је то било 50 новчића по огласу и по дану. То би направило огромну разлику када дођете до тежих нивоа и повећате ужитак играча.
Слагалица је забавна, вероватно се препоручује. У раним фазама, потрошни материјал није потребан. У фази 85 и више, не може се победити без потрошног материјала.
Било је заиста забавно, али када једном уђете у ниво од 200, АИ почиње са толико великом предношћу да не можете да победите. Заглавио сам се на нивоу или 2 за 4 или 5 покушаја пре него што сам их прошао. Провео сам 2 сата и безброј покушаја а да се нисам приближио нивоу на којем сам заглавио. Немам стрпљења и одбијам да платим да бих победио. Била би оцена 5 звездица све док бс није постао превише лош. Не препоручујем ову игру.
Била је забавна мала слагалица док не дођете до нивоа 25 и буквално је немогуће победити без употребе појачања. И игра покушава да вам „од помоћи“ каже стратегију, осим што стратегија не функционише јер немате довољно времена. Деинсталирано.
То је заиста добра игра, волео бих да видим режим креирања нивоа, то би било прилично сјајно и чак не изгледа тако тешко. Осим тога, постоје неки нивои са којима се борим, али су потпуно могући.
Гуд гаим
Одличан концепт, али морате ПЛАТИТИ ДА ПОБЕДИТЕ, постоје нивои које не можете освојити без куповине надоградњи. Поновио сам своју процену. Ваше право у вези са тешкоћом одлична игра и хвала на одговору
Оценио бих је са 0 звездица, али минимум је 1. Они желе да добијете игру само да бисте били досадни. НПЦ вас дуже одржава у животу само да знате да вас држе на ивици смрти, да стално убијају ваше ћелије. Ово ме је такође натерало да деинсталирам ову игру. Никада више нећу играти ово.
Оштра копија Тентацле Варс-а, од механике до већег дела дизајна нивоа. У реду је, али мислим да оригинални Тентацле Варс има бољу графику и АИ.
Много ми се свиђа ова игра, уметност је одлична. Једини проблем који имам је то што је спор, толико је потребно да преузме непријатељску ћелију.
Пристојна игра, али се појавио оглас који је покривао целу горњу половину екрана док се игра још увек играла, тако да нисам могао да циљам или заштитим ниједну своју ћелију горе, што је ниво чинило непобедивим.
Апсолутно одлична игра, на нивоу сам 700 и жељан сам више, много изазовних нивоа. Волео бих да има више оваквих утакмица
Ово је најдосаднија апликација икада!!!! Жао ми је, али мислио сам да ће бити пуно битака!! али оно што сам добио је супер спора и досадна слагалица. Реч „рат“ не би требало да буде у наслову ове игре. Дао сам јој једну звездицу јер сличица или насловница апликације изгледају цоол.
Било је веома забавно док нисам достигао ниво који је био једноставно немогућ. Друга ћелија би имала четири јединице пре него што бих могао да покупим још једну. Био сам бројчано надмашан у секунди. Било је немогуће. Зашто правите игру која се не може играти.
Заиста добра и заразна стратешка игра која тешка док идете даље на нивоу 267, понекад је заиста тешка и стресна, али ја се смирим и покушам поново следећег дана, такође волим изазове, њена забавна добра игра заиста уживам
Ужасна графика... учини то бољим
Війни розширення клітин Стратегії hyc
Дакле.. Волите игру, веома је забавна и одузима много времена. Иако хајде да причамо о рекламама, нисам могао да пређем ниво пошто ми је оглас буквално одузео горњу половину екрана и из било ког разлога нисам могао да га затворим или уклоним.
Забавна игра, али вас подвргавају апсурдној количини огласа. Без могућности плаћања за уклањање огласа, то је изузетно одвратно.
Непотребан водич, графика изгледа застарело, али је забавно
Поред спорог играња (који је већ досадан), постоји само начин да се победи, а то је начин за програмере, не можете победити радећи насумичне покрете.
ratovi za proširenje stanica Strateške igre bxxc
Добра ствар. Нажалост, чини ми се да ће често бити лаких нивоа испреплетених понеким скоро немогућим. Мислим да би могао да користи бољи напредак у тежини. Осим тога, нема притужби осим времена мог живота које сам протраћио на тако добро урађену игру која те закачи и не пушта.
То је добар потез из оригиналних ратова пипака са неколико грешака. Немојте да вас завара број доступних нивоа, они само поново користе исте изнова и изнова.
Одлично је и такође изазовно, али проблем је што су појачивачи заиста скупи. Желим да појачивачи буду приступачнији, то је све људи.
Главни проблем је напредовање нивоа. Нивои расту у тежини неко време, али након тога то је само насумична мешавина између лаког и тешког, са изузетно тешким. (Они екстра тврди су најбољи, нема их довољно.) Иначе бриљантан концепт. Брз темпо и узбудљив, али и стратешки. Систем са 3 звездице вам омогућава да изаберете колико ћете сами себи да изазовете. Повремени кратки огласи.
Није лоше, некако основно, мада дајем солидних 6/10 није лоша копија тентичких ратова
Зависност и изазов, али има мало креативности у дизајну нивоа након тачке што заиста отежава наставак игре. Многе мисије су једноставно неправедне у сваком погледу и захтевају савршену стратегију, онда је следећи ниво шетња са колачима. Тешко је задржати интересовање са дивљим замахом у потешкоћама
Огласи почињу добро, један у неколико фаза. Онда се дешавају у свакој фази и чак морате да погледате оглас САМО да бисте изашли из менија. Не хвала.
Први пут отварање, само да би се отворио оглас са преклапањем!! Није најбољи први утисак. 1 звездица за мене!
Мало више од копије ратова пипака са неколико додатних функција и лошијом графиком. Чак се и нивои углавном копирају
Забавна игра осим што морате да гледате 5 до 10 минута додатака само да бисте добили додатну помоћ (такса, хп и ћелију за преузимање) која вам је потребна да прођете ниво јер је без ње немогуће. Учините додатне ставке јефтинијим за набавку и било би боље.
Напредовање је болно споро и досадно, чак и са брзим премотавањем унапред (што се не чини бржим од нормалне брзине). Не могу чак ни да покушам да пређем ниво 5, а камоли даље у овој игрици. Интерфејс је такође претрпан и изгледа старо. Деинсталирање.
Игра је била добра, али буквално не можете да победите неке нивое без посебних појачања, која коштају новац. Или можете гледати огласе.
Добра игра, али надам се да ћете једног дана додати онлајн режим
Веома волим ову игру, али верујем да би требало да наградите играче за постизање 3* са најмање 30 новчића уместо да морате да гледате видео записе. То би био велики подстрек и мотивација да постигнем више и наставим да играм... Ову игру играм од децембра 2020. и био сам на нивоу 1408 на свом претходном мобилном.
Super Machino go: svetová adventúra Dobrodružné epkp
Забавна игра, али како напредујете, огласи постају све чешћи, до те мере да постаје досадно покушавати да играте јер постоји реклама између сваке игре коју играте. Деинсталирао сам га
То је невероватан концепт који се добро примењује у пракси, али на крају дођете до тачке у којој је дизајн игре намерно направљен тако да купујете додатне артикле као да већ не зарађујете богатство са огласима, хајде!