Post by comniedenresuns on Mar 13, 2022 0:36:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها منبع بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ PAC-MAN 256 - Endless Maze 2022 version ▞▞▞
PAC-MAN 256 - Deadalo infinito Arcade iyo
سرد! اما برای افرادی که Pac-Man و دوستانشان را ساخته اند، لطفاً آن را بازگردانید که من آن را خیلی دوست داشتم. مخصوصاً شما می توانید به عنوان سایر Pac-Man بازی کنید و همچنین می توانید به Pac-mans کمک کنید.
سلام سازنده، میتوانید دوباره چندنفره اضافه کنید چون مطمئن نیستم آن را حذف کنید چون نمیدانم، اما میخواهم چند نفره را دوباره اضافه کنید، زیرا چند نفره فقط در صورتی میتوانیم با دو نفر بازی کنیم که آنها روی وای شما باشند. خوب پس لطفا آن را اضافه کنید و پاور آپ های مختلف را نیز اضافه کنید لطفا
به تازگی دانلود شده و بازی همچنان عقب می ماند، اشکال دارد و خود به خود بسته می شود.
لطفا پیچ و خم را کوچکتر کنید
بسیار سرگرم کننده، من را به یاد کلاسیک می اندازد، اما منحصر به فرد تر
این یک بازی کوچک بسیار اعتیاد آور است. یک سیستم درآمدزایی منصفانه وجود دارد، اما دشمنان می توانند ارزان باشند. خیلی خوب
سه بار دانلود و حذف شد. به سقوط ادامه می دهد دیگه اپلیکیشن خوبی نیست آنها باید این را درست کنند، آزاردهنده است!!
PAC-MAN 256 - Endless Maze Pelihalli phg
لطفا به روز رسانی! من عاشق این بازی هستم اما همچنان در حال بسته شدن است. من نمی خواهم آن را حذف کنم، اما نگه داشتن آن منطقی نیست.
بازی واقعاً سرگرمکننده است، اما باز کردن قفلهای پاورآپ مبتنی بر زمان تا حدی بیمعنی و اتلاف وقت است، و هیچ پشتیبانی از نسبتهای بزرگتر صفحه نمایش وجود ندارد، که باعث میشود، حداقل برای من یک نوار سیاه بزرگ در پایین ظاهر شود.
هی بازی من هر بار که آن را راه اندازی می کنم بارها خراب می شود. تا زمانی که من مرده هستم صبر نمی کند، در حین بازی به معنای واقعی کلمه از کار می افتد. بازی همچنین بسیار کندتر عمل می کند و احساس می کند. من نمی خواهم آن را حذف کنم زیرا نمی خواهم ارتقاهای خود را از دست بدهم، اما چه کار کنم تا بازی من از کار بیفتد
به شدت پرگل یخ زدن، عقب افتادن و سقوط را حفظ می کند. چند ثانیه ای که بازی کار می کند، واقعا عالی به نظر می رسد. اما آن را به عنوان غیر قابل پخش است.
من عاشق PAC-MAN هستم و این یکی از تجربیات مورد علاقه من تاکنون بوده است. من دوست دارم که چگونه تم های مختلف وجود دارد مانند یکی که به دهه 80 و تم PAC-MANIA اشاره می کند! من عاشق این بازی هستم! حتی اگر برای کسی بد باشد، من 256 سکه در یک صندوق گرفتم! تصادفی، کسی؟
این بازی 4 سال و نیم است که آپدیت نشده است
خیلی بد
بازی عالی. تنها مشکل تاخیر در چرخش است.
در هسته اندروید نسخه 9 (پای) Galaxy S10 شکسته شده است: 4.14.78
میره پیو پیو
یخ زدن و سقوط مداوم. همانطور که من این بازی را دوست دارم، به آن یک ستاره می دهم
تنها مشکل فاصله زمانی بین بازی/بازی// ادامه و تبلیغات است. راهاندازی استاندارد Pacman شما نیست، اما... هنگامی که از آن استفاده کردید و از مزیتها استفاده کردید، میتوانید به سرعت شروع به کار کنید.
من در اولین تلاشم 37 گرفتم و پاور آپم را ارتقا داد و نتوانستم به عقب برگردم تا سکه های بیشتری بگیرم زیرا اجازه نمی دهد، 16 سکه بود من فقط 4 سکه داشتم و مجبور شدم دوباره آن را نصب کنم، لطفاً اصلاح کنید
حتی نمی توان بازی را شروع کرد، فقط یک صفحه ثابت بدون دکمه پخش. بسیار ناامید.
بازی خوبی است توصیه می کنم این را دریافت کنید، می بینم که این یک اشاره به سطح نهایی در Pacman اصلی است، سرگرم کننده است فقط یک چیز آیا می توانید پوسته های لایک را کمی ارزان تر کنید. من حتی توصیه نمیکنم پوستهها را تهیه کنید، این واقعا آزاردهنده است، مگر اینکه بخواهید برای مدت طولانی بازی کنید یا فقط برای آن هزینه کنید، اما بله، این تنها مزاحمتهایی است که من دارم.
می تواند بهتر باشد
من دیگر دلیلی برای بازی کراسایرود در زندگیام ندارم زیرا Pac-MAN 256 بسیار برتر از آن است. Btw PAC-MAN 256 بهترین بازی اسکیت بردی است که من در زندگی خود بازی کرده ام و اگر به بازی های آرکید مبتنی بر امتیاز بالا علاقه دارید، به شدت توصیه می کنم این بازی را انجام دهید.
بازی غیرقابل بازی است و به اجبار بسته می شود واقعا نمی تواند امتیاز خوبی بدهد اگر نتوانم آن را بازی کنم ...
هشدار! کنترل ها بد هستند! مانند هر بازی صفحه لمسی. ولی بازی خیلی خوبیه! شما به دلیل کنترل ها زمان زیادی را از دست خواهید داد
شما را در مورد اعلانهای بعد از هر بازی دچار اشکال میکند. حجم تبلیغات مسخره
مانند یک بازی تلفن تاشو بازی می کند. چندین آرتیفکت در پایین صفحه ظاهر می شوند. تا آخرین لیس آب نبات چوبی می خورد.
The Secret Order 2: Masked Intent Piedzīvojumu spēles tpsj
باید بگویم، بازی خوبی است. من دوست دارم که چگونه هر روح توانایی خاص خود را دارد. آبی حرکتی طرحدار دارد، نارنجی بهطور تصادفی حرکت میکند، صورتی شما را تعقیب میکند، اگر در مسیر خود باشید، سبز فقط در یک ردیف به جلو و عقب حرکت میکند، اگر خیلی نزدیک شوید، مشکی شما را تعقیب میکند، بنفش مانند سبز است با این تفاوت که در مسیر شما حرکت میکند. جهت، اشکال تا حدودی مانند نارنجی است، با این تفاوت که از راه دور منتقل میشود، رنگ قرمز هوشمندانهترین هوش مصنوعی را دارد که سعی میکند شما را به دام بیاندازد و ارتباط شما را قطع کند.
فقط مدام خراب می شد
آخرین به روز رسانی در سال 2016. این یک بازی سرگرم کننده است، اما با ویژگی صفحه نمایش Samsung Note10 مطابقت ندارد و نوارهای مشکی در بالا و پایین باقی می ماند. بنابراین با احتمال کمی که توسط توسعه دهندگان مورد بازبینی قرار می گیرد و یخ می زند. بازی جالبی است اما حیف که یک ملک متروکه است.
این بازی بسیار آرامش بخش است و من آن را دوست دارم
این بازی وایک است وقت خود را با این زباله ها تلف نکنید. برای تماشای یک تبلیغ برای ادامه بازی کلیک کرد و باعث شد بازی من خارج شود.
نوستالژی مدرسه قدیمی با پیچ و تاب هیجان انگیز بسیار سرگرم کننده. پاور آپ ها یک ضربه اضافی پرانرژی را ارائه می دهند. در همین حال، نقص و ویژگی پیچ و خم بیپایان، تجربهای متقاعدکننده و انطباقی را به وجود میآورد که شما را سرپا نگه میدارد!
بازی 10 ثانیه بعد از شروع بازی خراب می شود. پسندیدن. ویروس در پایین صفحه شکل می گیرد و فقط کنترل می شود
بازی بسیار خوبی برای مواقعی که حوصله دارید، اما تنها مشکل این است که پیچ و خم کج شده است، بنابراین من باید گوشی خود را کج کنم.
من این بازی را خیلی دوست دارم. من قبلاً آن را در Kindle Fire خود بازی می کردم و خوشحالم که فقط به دلایل خوبی تغییر کرده است! گیم پلی روان است و من واقعاً نقشه ها و طرح های مختلف را دوست دارم. باز کردن پاور آپ های جدید باعث می شود این بازی ارزشش را داشته باشد. 5/5
لطفا اندازه صفحه نمایش 6.3 pp را اصلاح کنید
خیلی خوب
میه بازی کردن سخت بود
بازی قدیمی خوب، آنها مدام 32 یا 64 سکه برای جایزه می دهند و به ندرت بیش از 100 سکه دریافت می کنید. فقط یک بار از شصت بازیای که بازی کردهام، 300 سکه دریافت کردهام
بازی خوبی است اما به دست آوردن نقشههای مختلف واقعاً سخت است. شما A: تبلیغات را تماشا کنید و عقل خود را از دست بدهید یا ب: این بازی را مانند قبل از خود به هم بزنید. لطفا قیمت سکه را کاهش دهید همچنین فوق العاده دشوار است، اما آن را دوست داشتنی است، بنابراین من آن را درک می کنم. با این حال گوس کار می کند!
من بازی را دوست دارم زیرا چالش برانگیز است و گرافیک آن 10/10 است. با این حال، بازی منجمد می شود و من را از برنامه بیرون می کند. می تونی درستش کنی؟خوب است اما برخی از مشکلات برای آن نازار انداز کیا جا ساکتا h .فقط یک راه برای برنده شدن در این بازی وجود دارد الگو را درک کنید..
خیلی فوق العاده!!!! این دفعه که نصب کردم در واقع سعی کردم همه پاور آپ ها رو بگیرم و فقط 5 تا دیگه مونده!! انصافا بازی واقعا عالیه گرافیک و گیم پلی شگفت انگیز. من به این 7 ستاره امتیاز می دهم اما آنها فقط فضای کافی برای 5 ستاره قرار می دهند. 😂😂
بازی خوبی است من عاشق classicn80 هستم
PAC-MAN 256 - Deadalo infinito Arcade kgq
چی شد؟ مدام شروع به خراب شدن کرد..