Post by comniedenresuns on Mar 13, 2022 0:46:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečne všetko ▞▞▞
▞▞▞ Home Design Makeover 2022 version ▞▞▞
Toto je môj osobný názor, ale hra v skutočnosti nie je taká, ako si myslíte. Skončíte tak, že budete hrať „zhodu tvarov“, aby ste zarobili dostatok peňazí na skutočný dizajn. Náklady na dizajn sú vždy veľmi drahé a ako som už povedal, nakoniec budete hrať inú hru viac ako skutočný dizajn. Dúfam, že vám to pomôže. To by ma potešilo, keby to nebolo to, čo som práve opísal.
Dizajnová časť je zábavná, ale trvá len niekoľko sekúnd, kým sa vrhnete späť do logickej hry, ktorá je trochu nudná. keby som chcel robiť hádanky, tak by som si to stiahol. Uvedomujem si, že toto je váš spôsob zarábania peňazí, ale veľmi rýchlo je to frustrujúce. Som len v druhej miestnosti a som pripravený na odinštalovanie, pretože sa na určitý čas zablokujem. Môže to byť zábava, ale vaša chamtivosť je to, čo túto aplikáciu zabije.
Toto je veľmi skvelá hra, ale želala by som si, aby mala nejaký systém odmeňovania na získanie zosilňovačov. Každá hra, ktorú som hral, to mala v obchode Play.
Ako vo väčšine hier sa nemôžete dostať na ďalšiu úroveň bez míňania peňazí! Trochu mi to pre zábavu nevadí, ale začína to byť smiešne! V žiadnom prípade túto hru neodporúčam! Pokiaľ nemáte peniaze na spálenie! Dal by som tomu nula hviezdičiek, ale nedovolí mi to!!!
Zábavná hra, pokiaľ ide o navrhovanie miestností... ale niektoré úrovne sú smiešne a takmer nemožné ich prejsť. A náklady na dizajn sú stále vyššie a vyššie až do bodu, kedy už ani nechcem pokračovať v hraní tejto hry. Ak chcete pridať jeden kus nábytku, musíte prejsť asi 10 úrovní. To robí príliš veľa.
Snažím sa prísť na to, keď sa posuniete o úroveň vyššie a ceny za prestavbu stúpnu, ako môže suma peňazí, ktorú získate za víťazstvo v minihrách, zostať rovnaká!? je to hlúpe a nedáva to zmysel. ak stúpne peňažná suma na prestavbu, zvýši sa suma peňazí za výhru v mini hre. musíte to opraviť, pretože som si istý, že nebudem jediný, kto odstráni túto hru...a ako neposkytnete bezplatné doplnky k hre!? každá hra vám dáva zadarmo prvých ďalších pomocníkov, aby ste si ich vyskúšali
Ke to super hra
Hra je zábavná, ale nedáva vám žiadne stimuly ako peniaze za splnenie misií alebo žiadne diamanty. Inak super hra.
Hra sa ani nenačíta, aby ste ju mohli hrať... ak sa pred nahnevanou hrou zamrzne uprostred hrania dosky. Už to nie je zábava
hral som to viac ako rok. Nie som najlepší hráč, ale mám pocit, že táto aplikácia je len pre tých, ktorí si do nej môžu dovoliť vložiť peniaze. čím vyššia úroveň, tým viac očakávate, že zaplatíte. žiadny bonus za hranie, nie relax, vás veľmi frustruje, ak nemáte rozpočet na hranie so skutočnými peniazmi. myslite na odstavenie, žiadne odmeny za to, že ste každodenným hráčom. milujte výzdobu, ktorú poskytuje, a vyzýva ju, jednoducho za to nedostávajte odmenu, pokiaľ neplatíte z vlastného vrecka
Som na úrovni 1365, ale hra je stále veľmi ťažká. Takže tu a tam miniem 5 dolárov. však starne. plus odmeny na úrovni nie sú vysoké, aby držali krok s mincami potrebnými na prestavbu. prosím o zvýšenie sumy odmien. Inak dakujem za super hru.
Míňať na to veľa peňazí. Nakupujte diamanty na začiatku jednorazovo a nepoužívajte ich často. Bez nich môžete vyhrať zvyčajne na tri pokusy. Hra je však VEĽMI ZÁBAVNÁ!
Táto hra začala skvele! Ale ako sa úrovne stávajú zložitejšími, nemáte dostatok ťahov, aby ste sa čo i len pokúsili prejsť!!!! A úrovne sú príliš zaneprázdnené na obmedzený počet povolených pohybov!!!! Je smutné povedať, že túto aplikáciu odstraňujem, kým sa nevrátite a nevyriešite tento problém!!!! Keď to urobíte, dám to znova.
Skvelé! Milujem robiť veci s vlastným šmrncom. Som rád, že na každej úrovni sú len 3 možnosti, inak by som bol prilepený k telefónu.
Milujem túto hru, som dobre na úrovni 300, ale pretože som v týchto oveľa ťažších a zložitých úrovniach, nikdy som nebol schopný úspešne dokončiť žiadnu z týchto časovo obmedzených stavieb. Len nemám čas poraziť úrovne, ako potrebujem, aby som dokončil. Prial by som si, aby tieto udalosti boli dlhšie ako len niekoľko dní, ak by boli dlhšie, dalo by sa vyššie hodnotenie hviezdičkami.
Reklamy stále zamŕzali, museli by sme hru zavrieť a reštartovať. Teraz hra padá a nie je možné ju načítať.
Skvelá hra! Zabaví vás a zabaví na dlhú dobu. Umožňuje vám vyskúšať váš vkus pre bytový dizajn. Úrovne sú stále ťažšie a ťažšie, ale stále je to zábavné. Jednoznačne odporúčam vyskúšať.
je to pekná hra na hranie, ale prial by som si, aby v hre bolo viac možností dizajnu (tj neutrálnejšie farby). hra pre mňa (ako mnoho iných) náhodne spadne alebo sa prinúti zavrieť, keď som uprostred pokusu poraziť úroveň a neviem, prečo to robí, ale je to VEĽMI otravné.
Určite by to malo byť menej hier a viac dizajnu. Aby ste získali peniaze na svoj dizajn, musíte hrať hru typu candy crush. Úrovne by mali byť jednoduchšie, aby ste mohli tráviť viac času navrhovaním (dôvod, prečo som si hru stiahol) a menej času hraním crush hry.
Hra je zábavná a nemyslím si, že by úrovne boli nevyhnutne ťažšie, keď idete. Niektoré sú označené ako „ťažké“, ale to môžete rovno ignorovať. Na prvý pokus som ich prešiel toľko, ale na iných som sa zasekol, že nie sú takto často označované. Moja sťažnosť je "inflácia" v hre. Začínate s položkami, ktoré „stoja“ 500 dolárov, teraz je každá položka, ktorú chcete zmeniť, približne 7 000 dolárov. Toľko času na hranie hádaniek a nie samotný dizajnový aspekt hry. Ani za pochodu nezarobíte viac peňazí.
Zábava, ak vám nevadí míňať hotovosť. Zápasová časť hry je dosť ťažká a jediný spôsob, ako získať pomoc, je minúť studené, ťažké peniaze. Bez toho nie je možné získať vylepšenia. Odinštalované. Zabudnuté.
Hra má tendenciu občas zamrznúť, ale páči sa mi, ale nie je to dosť bezplatných bonusov a darčekov, ale páči sa mi hra, vďaka ktorej sa House naučil robiť si doma viac dekorácií a to si na hre naozaj vážim
Milujem túto hru na každodenné dochádzanie, no v poslednej dobe to dosť mrzne, čo mi spôsobuje straty na životoch. Nechcete odstrániť a potom znova nainštalovať, aby ste mohli začať odznova.
vaša hra je skvelá a zábavná, ale dôvod, prečo máte len jednu 🌟 je ten, že každá úroveň je čoraz ťažšia a neexistuje žiadna podpora, ktorá by vám pomohla prejsť, a jediný spôsob, ako môže niekto získať podporu, je, že si ju musíte kúpiť, takže nie fér. hra tiež nedáva denné prihlásenie do hry, čo by mohlo pomôcť.
Hra je zábavná a rada sa zdobí, ale keď je veľmi ťažké poraziť úrovne, iba vyčistiť miestnosť, nie je to také zábavné, môže to byť frustrujúce!!!
Bola to pekná hra, kým nezačali pridávať prídavky po KAŽDEJ hre. Prečo pozerám video, ak po ňom nedostávam ďalšie pohyby ani žiadne bonusy? Dosť otravné. Jediným východiskom je ukončiť aplikáciu. Bolo by tiež pekné, keby som sa mohol rozhodnúť, kedy využijem svoju bonusovú hodinu. Získajte to vždy v tých najnevhodnejších časoch.
Zo začiatku dobre, ale ďalej veľmi ťažké. Nedá také farby, aby ste vyhrali. Takže pre mňa blbosť a odi veľmim.
Táto hra je zábavná a návyková, ale podľa môjho názoru by bola 5 hviezdičkami, ak by existoval spôsob, ako získať diamanty. Doslova jediný spôsob, ako získať fialové diamanty, je zaplatiť skutočné peniaze.
Prečo táto hra beží tak rýchlo? Kedysi to bola dobrá hra na hranie, ale so všetkými ostatnými problémami, ako je absencia možnosti zarábať životy navyše, príliš drahý nákup dizajnových prvkov a obmedzený výber dizajnových prvkov, je lepšie hrať inú hru. Nedávna zmena, vďaka ktorej sa hádanky pohybujú tak rýchlo, spôsobuje, že táto hra už nie je oddychová. Mám pocit, že sa ma pokúšajú nahnať, čoho mám už počas bežného dňa dosť.
Táto hra by bola super zábavná, keby nebola postavená tak, aby ste prehrali, pokiaľ nezaplatíte prémiu. Pekné PtP. Trochu Meh ako bezplatná hra. Vypnite rady v mini hrách...to niektorým pomáha, pretože rady vás zvyčajne nasmerujú nesprávne, pokiaľ to nie je doslova váš jediný ťah na hracej ploche.Smiešne množstvo času na doplnenie energie a nikdy sa nezvýši.. myslím, že pokiaľ nezaplatíte. Ceny tovarov stúpajú s tým, ako zarábate, takže nikdy nemáte prebytok.
Mne sa to dosť páči 👍
Aktualizácia...Teraz, keď som ďalej, všetko sa strojnásobilo za cenu pri navrhovaní vašej izby, nestojí to za čas a už to nie je zábava, teraz stratil záujem a odinštaluje sa.... Je to zábavná hra, ale menej o tom dizajn a ďalšie informácie o zodpovedajúcej hre..Všetko stojí príliš veľa, takže neustále hráte zápasovú hru, aby ste získali peniaze a navrhovanie vám uberie zábavu. Takže to odinštalujem a budem hľadať niečo bez toho, aby som musel neustále hrať hru.
Home Design Makeover จำลองสถานการณ์ swr
Je to super hra len ma to po čase prestalo baviť
Ja hra na 2 vikend lebo ne
Milujem túto hru, ALE teraz, keď si idem zahrať hru, z ničoho nič sa mi zavrie a začína byť veľmi frustrujúce, keď som uprostred hry a takmer som skončil s úrovňou, ktorá sa jednoducho vypne a prejde na moja hlavná obrazovka v telefóne. Skúsil som ho odinštalovať a znova nainštalovať a stále to robí to isté.
Hra je zábavná a páčia sa mi možnosti dizajnu, bohužiaľ nikdy nedostanete boostery alebo drahokamy, pokiaľ neminiete peniaze. Takže hoci je hra zadarmo, je veľmi ťažké ju hrať bez toho, aby ste minuli veľa peňazí. Radšej by som za hru zaplatil peniaze zadarmo alebo mohol minúť pár dolárov tu alebo tam, je to v poriadku.
Leggende deprimenti 3: The Dark City Avventura chbx
Nuda
Nemôžem získať pomoc s prenosom starej hry do nového telefónu. Zakaždým, keď si stiahnem aplikáciu, funguje to, ako keby som hru hral prvýkrát. Na starom mobilu s wifi si to este prehram, ale radsej by som si dal vsetko nahrat na novy telefon. Vyhrať novú hru tiež trvá dlho, len neviem, koľko hier by malo trvať, kým sa dostanete cez úroveň.
家居設計 改造王 模擬 oxup
Veľmi dobrá hra na odreagovanie
Príliš veľa vedľajších projektov. A čím vyššie sa dostanete v úrovniach, tým ťažšie je dokončiť ich v stanovenom čase. Najmä tieto nové, kde musíte vyhrávať alebo riskovať, že začnete odznova. Keď nemôžem prejsť ani cez prvé dve úrovne bez toho, aby som musel začať odznova, ukončím to celé. Ak dokončím úroveň so zostávajúcimi 12 ťahmi, odmeňte ma za to! Denné bonusy! Adekvátna výplata na úrovniach, takže môžem skutočne pokračovať. Milujem túto hru, ale za malú odmenu sa toho deje príliš veľa.
Strašné! Som na úrovni 14 000+. V poslednej dobe vždy, keď sa pokúsim hrať hru, zamrzne! Odinštaloval som ho a znova nainštaloval, ale stále mám rovnaký problém. Opravte túto chybu! Som pripravený ho natrvalo odinštalovať
Niektoré výzvy sú príliš ťažké. Na obnovenie životov musíte príliš dlho čakať. Neexistuje spôsob, ako zarobiť viac životov alebo diamantov bez nákupu.
Mobilné hry ma rýchlo omrzia. Nikdy som nehral hru tak dlho, som na úrovni 688. Moja jediná sťažnosť je, že nie je možné splniť časovo obmedzené výzvy. Nikdy som nedokončil ani jeden, ale vždy sa zaseknem na úrovni a nemôžem získať dostatok kupónov na jeho dokončenie Upravená recenzia: po aktualizácii neustále padá a pri opätovnom načítaní aplikácie strácam energiu
Home Design Makeover Simulacije sifp
Dobrá zábava pri vymaľovaní, potrebuje viac ako 3 podobné možnosti dekorácie. A potom je tu, keď sa dostanete tak ďaleko, neumožní vám to dokončiť úrovne počas mnohých cyklov naplnenia života, ktoré vám zaberú hodiny, a vždy vás delí jeden pohyb alebo predmet od dokončenia, nie nastavenie týmto spôsobom alebo čokoľvek iné. Je to ďalšia „bezplatná“ hra, ktorá chce, aby ste míňali peniaze (pretože zisky z reklám nie sú dostatočné), takže môžete dokončiť úrovne, aby ste mohli vymaľovať...
Home Design Makeover Simulátory fmxh
Home Design Makeover ማስመሰል gica